Robert Englund želi da Kevin Bacon preuzme kao Freddy Krueger

Robert Englund želi da Kevin Bacon preuzme kao Freddy Krueger

Mi čujemo glasine o potencijalnom A Nightmare on the Elm Street filmu već godinama (gotovo 10 godina se priča) i danas nije ništa drugačije. Sada smo dobili izvještaj da originalni Freddy Kruger glumac Robert Englund misli da ako bi ga netko zamijenio u ovoj kultnoj zastrašujućoj ulozi Demona iz Snova, onda bi to po njemu trebao biti Kevin Bacon, koji se ionako dugo vremena spominje kao glavni izbor.

“Glasina koju sam ja čuo, a koja mi se sviđa je Kevin Bacon. Kevin voli horor. Kevin je bio odličan u Tremorsima. Kevin je bio odličan u Stir of Echoes. I ja sam čuo ovu glasinu. Mi trebamo tako nekoga tko će preuzeti. I ponovno to napraviti, iskorištavajući svu novu tehnologiju.

Mi trebamo Freddyja koji će moći napraviti sljedećih osam filmova – ili sedam, ja ne želim da oni naprave remake prvog dijela. Ja više nisam Freddy, znate. Ja bi mogao napraviti još jedan… vjerojatno. Ako me nakljukate s vitaminom C. Ali evo u čemu je stvar. Ja ne mogu napraviti još osam. Tako da mi trebamo novog glumca kojem vi ljudi vjerujete i volite i koji može puno napraviti.”

Ne znam za vas, ali ja bi volio vidjeti Kevina Bacona u ulozi Freddy Kruegera. Pogotovo ako su glasine točne da je High Tension i The Hills Have Eyes redatelj Alexandre Aja kandidat za reboot Wes Cravenovog klasika za velike ekrane!

Similar Posts