Rick and Morty Sezona 4 - Teaser Trailer i datum izlaska

Rick and Morty Sezona 4 – Teaser Trailer i datum izlaska

Stižu dobre vijesti za fanove jedne od najbolje ocijenjenih animiranih serija u povijesti, zato što se Rick and Morty napokon vraćaju natrag u svojoj četvrtoj sezoni. Tijekom današnje WarnerMedia prezentacije, Adult Swim je najavio da se Rick and Morty vračaju u svojoj četvrtoj sezoni u studenom 2019. godine.

Rick and Morty slijedi nezadovoljnog znanstvenika Ricka Sancheza i njegovog nesretnog unuka Morty Smitha na njihovim divljim znanstveno-fantastičnim avanturama. Serija je na lošem glasu zbog velikih pauza između sezona. Taj razmak između sezone tri i četiri nije bio iznimka, ali nakon dugog čekanja, Adult Swim je obnovio seriju za čak 70 epizoda. Nadamo se da će ta velika narudžba epizoda smanjiti čekanje između sezona, kako je jedan od kreatora serije Justin Roiland predložio.

“Mi smo jako uzbuđeni oko toga, da sada po prvi puta, mi smo osigurani, znamo koja nam je budućnost, imamo poslovnu sigurnost,” Roiland je podijelio s Polygon. “[Drugi kreator Dan] Harmon je u dobrom duhu, imamo odličnu sobu scenarista. Mi želimo da epizode ostanu dobre, ali također želimo pokušati predavati ih malo brže sada kada imamo toliko veliku narudžbu, mislim da nam to daje sposobnost da budemo brži. Mi nećemo više imati ovako velikih čekanja, tih ponora između sezona. Mi ćemo zakazati datume za odmore i samo pustiti stroj da radi. To će biti stvarno cool.”

“To je uzbudljivo, to je pomalo nestvarno,” Roiland je rekao. “Samo biti u sobi za scenariste pola dana svaki dan ovaj tjedan, ideje su… biti će odlično.”

Fanovi jedva čekaju vidjeti kako će četvrta sezona se uklopiti na ne završene teme iz treće, poput Birdpersonovog uskrsnuća i pretvorbe u Phoenixperson, političkog prevrata u Citadeli sa zlim Mortyjem koji je preuzeo kontrolu i Jerryevu reintegraciju u obiteljsko kućanstvo Smitha unatoč Rickovim najboljim nastojanjima da ga zadrži vani.

Raduje li vas povratak Rick and Mortyja u prosincu? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Teaser Trailer i najava četvrte sezone serije Rick and Morty

Similar Posts