Rey koristi Silu u novom Star Wars: The Rise of Skywalker TV Spotu

Rey koristi Silu u novom Star Wars: The Rise of Skywalker TV Spotu

Rey je provela bolji dio dva cijela filma pokušavajući se riješiti svojih moći, a čini se da će konačno imati stvarnu kontrolu nad Silom do trenutka dolaska sljedećeg filma. Gotovo ništa o Star Wars: Rise of Skywalkeru nije otkriveno do sada, posebno kada je u pitanju specifičnost glavnih likova i njihovih priča. Međutim, u nedavno objavljenom TV spotu za film, Rey je viđena kako koristi Silu na vrlo sličan način kao Obi-Wan Kenobi u Star Wars: New Hope.

U spotu, koji možete pogledati u videu ispod, Rey mahne rukom ispred nekoliko Stormtroopera kako bi ih uvjerila da je potpuno uredu da ona, Poe i Finn budu tamo gdje jesu. Vojnici brzo ponove njezine riječi i prihvate.

Veliki dio priče u Star Wars: The Rise of Skywalker vjerojatno će se vrtjeti oko Rey i njezine povezanosti sa Silom, kao i njezine prošlosti. Kylo je spomenuo u Star Wars: The Last Jedi da su roditelji od Rey nevažni, ali to se uvijek može pokazati kao laž. Mnogi vjeruju da je njezina loza na neki način povezana s drugim Jedijem.

S druge strane, Kylo možda govori istinu. Na kraju krajeva, Sila nije u vezi s krvnom lozom pa bi svatko mogao imati vezu s njom. Sve će se otkriti sljedećeg mjeseca kada napokon stigne The Rise of Skywalker.

U nastavku pogledajte novi TV spot iz filma Star Wars: The Rise of Skywalker:

Similar Posts