Nadolazeći Resident Evil reboot bi mogao postati TV serija, umjesto filma. Mislite li da serija može postići uspjehe igara i filmova? 
Resident Evil franšiza video igara je jedna od najvećih na svijetu, s originalom iz 1996. godine koji kažu da je glavni razlog popularizacije horor video igara, koje su kasnije iznjedrile hitove poput Silent Hill i Dead Space.

Ova franšiza je također postala dosta popularna u filmskom svijetu, a glavnu ulogu u filmovima je imala Milla Jovovich. Glumica je glumila lik Alice kroz šest filmova, od kojih je zadnji onaj iz 2017. godine, Resident Evil: The Final Chapter. Filmovi su zajedno zaradili $1.2 milijarde, čime su najuspješniji filmovi pravljeni prema video igrama svih vremena. Ipak, filmovi su dosta kritizirani upravo od fanova, zato što su često zanemarivali aspekte horora u zamjenu za akciju.

Paul W.S. Anderson je napisao sve Resident Evil filmova, te je režirao 4 od 6 filmova, ali su od tada on i Mila otišli iz serije i sada rade na novoj Capcom adaptaciji video igre, Monster Hunter. Resident Evil reboot je najavljen odmah po završetku filma The Final Chapter, a sada Variety donosi da produkcijska kuća Constantin razmišlja o pravljenju serije, s CEO Martin Moszkowicz koji kaže da još razmišljaju kojim će smjerom krenuti:

“Za nas je bitno da nađemo novi pristup franšizi, kako ljudi ne bi rekli da pravimo ponovno sve isto. O tome se radi ovih dana, o novom, drugačijem pristupu.”

Nakon što je radio 10 godina na Resident Evil franšizi, nemojte očekivati da će se Anderson vratiti ovog puta, s Moszkowicz koji je izjavio “On je napravio šest filmova, zaradio $1.2 milijuna, 10 godina posla; mislio je da je vrijeme za nešto novo.”

Resident Evil franšiza se pojavila na svim medijima osim TVu, tako da bi to bio zanimljiv smjer za Constantin. Postoji preko 20 godina priča i svijeta iz kojeg mogu crpiti inspiraciju, tako da im sigurno ne bi falilo materijala.