Redateljica Patty Jenkis potvrdila ulogu Pedra Pascala u 'Wonder Woman 1984'

Redateljica Patty Jenkis potvrdila ulogu Pedra Pascala u ‘Wonder Woman 1984’

Patty Jenkis, redateljica nadolazećeg DC filma Wonder Woman 1984službeno je potvrdila kojeg lika će glumiti poznati glumac Pedro Pascal.

Pedro Pascal, poznat po ulogama u mega-serijama kao što su Game of Thrones Narcos, imati će svoj debi kao Maxwell Lord idućeg ljeta u nastavku filmskog hita Wonder Woman iz 2017. koji je bio prvi solo film sa ovom kultnom heroinom. Uz Gal Gadot, koja se vraća u glavnoj ulozi, u nastavku se vraćaju i Chris Pine kao Steve Trevor, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta te Robin Wright kao Antiope. Uz Pascala, još jedno svježe lice u nastavku će biti i Kristen Wiig kao Barbara Minerva, odnosno Cheetah, koja je kroz dugu povijest stripa poznata kao najveći neprijatelj Amazonske ratnice. Radnja filma će biti smještena u ’80e godine prošlog stoljeća (70 godina nakon prvog dijela), a težište fabule će biti na odlazak Wonder Woman u Sjedninjene Američke Države i njihov konflikt sa Sovjetskim Savezom tijekom Hladnog rata.

Lik Pedra Pascala, Maxwell Lord, je u stripu primarno prikazan kao super-negativac. No kako je kao glavna negativka najavljena Cheetah, zasigurno se očekuje da će Lord imati svoje prste u njezinoj transformaciji iz arheologinje Barbare Minerve u glavnu protivnicu naslovnoj heroini. Također se spominje da će njegova uloga biti ključna u objašnjavaju povratka Steve Trevora koji se vraća unatoč svojoj pogibiji u prvom filmu, i unatoč tome što se radnja odvija čak 70 godina nakon njegove smrti. Kao i Cheetah, Maxwell Lord također ima dosta dugu povijest u stripu sa Wonder Woman (ne u onom smislu), tako da se pokazalo sasvim logičnim da ovaj lik ima svoj DCEU debi baš u Wonder Woman filmu.

Jenkis je također najavila da će prvi trailer filma biti predstavljen 8. prosinca ove godine.

Pedra Pascala ćemo uskoro gledati u prvoj Star Wars igranoj seriji The Mandalorian u kojem će igrati glavnu ulogu. Wonder Woman 1984 u kinima očekujemo 5. lipnja 2020.

 

Similar Posts