Redateljica Patty Jenkins otkrila da ima planove za ‘Wonder Woman 3’

Wonder Woman 1984 tek izlazi sljedeće godine, a sada je redateljica filma Patty Jenkins otkrila planove za treći nastavak.

Wonder Woman je bio nevjerojatan film koji nam je prikazao svijet Diane Prince kroz njezinu Origin priču. Film je bio veliki hit kod fanova i kritike i nije nikada bilo upitno hoće li biti nastavka. S obzirom na to da je film bio glavni dragulj DC Svemira Filmova, čini se kako je Wonder Woman preuzela vodstvo u DC filmovima. Slično poput James Wanovog Aquamana, Wonder Woman je film koji bez problema stoji samostalno, a sada će biti i prvi DCEU film koji će dobiti nastavak.

Patty Jenkins je nedavno sjela s  Vanity Fair i dala nekoliko izjava o nastavku, kao i planovima za treći film. Evo što je imala za reći:

“Imam prilično jasne planove za Wonder Woman 3. Hoću li ga ja režirati ili ne, vidim kako bi njezina priča trebala završiti u mojoj inkarnaciji Wonder Woman. Imam veliku strast za tim.”

Čini se kako Patty Jenkins zna u kojem bi smjeru odvela lik u trećem filmu, režirala ga ona ili ne. To bi moglo značiti da ako se Patty Jenkins vrati za treći film, ako joj se ukaže šansa, da ona već zna negativca filma i smjer u kojem će glavni lik ići. S ovako strastvenim redateljem, film bi mogao biti još jedan veliki uspjeh i možemo očekivati jedan pomno smišljen projekt.

Što vi mislite o njezinim izjavama? Radujete li se trećem filmu? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts