Robert Pattinson pokreće teoriju da će njegov Batman imati crossover s Joaquin Phoenixovim Jokerom

Redatelj ‘Joker’ filma kaže da se Joaquin Phoenix neće susresti s Robert Pattinsonovim Batmanom

Redatelj Todd Phillips potvrđuje da se Joaquin Phoenixov Joker neće sukobiti s Robert Pattinsonovim Batmanom u budućnosti.

S odličnim kritičkim uspjehom Jokera na Filmskom Festivalu u Veneciji, nedavno je osvojio nagradu Zlatnog Lava, mnogi su se pitali može li to u budućnosti dovest do crossovera. Joaquin Phoenix prima hvalu za svoj nastup u ulozi Jokera u nadolazećem filmu. U međuvremenu, Robert Pattinson se sprema glumiti novog Batmana u Matt Reevesovom filmu.

Joaquin Phoenixov Joker redatelja Todda Phillipsa je najavljen kao solo film, koji će se odvijati u 80tima s mladim Bruce Wayneom koji će se čak pojaviti u filmu. I dok postoji puno glasina da će se veliki broj negativaca suprotstaviti Robert Pattinsonovom Batmanu u nadolazećem filmu, Joker nije jedan od njih.

Na Filmskom Festivalu u Torontu, redatelj Jokera Todd Phillips je upitan od strane Varietyja hoće li se Joaquin Phoenixova verzija sukobiti s Robert Pattinsonovim Batmanom:

“Ne, definitivno ne. Čudno, u Sjedinjenim Državama, stripovi su naš Shakespeare čini se i vi možete napraviti puno verzija “Hamleta”. Bit će puno jokera u budućnosti, siguran sam.”

Joker dolazi u kina 04. listopada ove godine, dok The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts