Redatelj 'Doctor Strange' filma zadirkuje Namorovim dolaskom u MCU

Redatelj ‘Doctor Strange’ filma zadirkuje Namorovim dolaskom u MCU

Doctor Strange redatelj Scott Derrickson nas zadirkuje uvođenjem Namora u Marvel Filmski Svemir.

Redatelj Scott Derrickson je ušao u MCU s nevjerojatnim i maštovitim svijetom Doktora Stephen Strangea, 2016. godine kada je ovaj Marvelov lik debitirao u MCU s Benedict Cumberbatchom u glavnoj ulozi. Doctor Strange je bio vizualno čudo koje je odvelo gledatelje na jedan uzbudljivi put. Doctor Strange je opisivan kao stripovski film kakav gledatelji do tada nisu imali prilike vidjeti i zaista se pokazao takvim. Sada se čini kako nas redatelj Scott Derrickson zadirkuje s uvođenjem drugog Marvelovog stripovskog lika u MCU, Namora, tweetom koji je od tada već obrisan. Taj tweet možete vidjeti na slici ispod.

Taj tweet ne samo da je sadržavao pjesmu “Are You Experienced?” od Jimi Hendrixa iz The Jimi Hendrix Experience, ali je također sadržavao sliku Sorcerer Supreme pored Namora. Riječi pjesme i slika Namora čini se da su dostatan dokaz da bi lik mogao doći u MCU u Doctor Strange nastavku. Kao plus ovoj teoriji ide to što je redatelj Doctor Strangea izbrisao taj tweet, tako da je vrlo moguće da nas Marvel Studio priprema za otići na dno mora.

Doctor Strange i Wong bi se trebali vratiti u Avengers: Endgame filmu koji nam dolazi 26. travnja 2019. godine.

Što mislite o ovom tweetu? Mislite li da ćemo uskoro vidjeti Namora u MCU? Napišite nam u komentarima na Facebook stranici ili nam se pridružite u Facebook grupi za ljubitelje Marvel & DC s Balkana.

Similar Posts