Redatelj Denis Villeneuve želi režirati 'Cleopatru'

Redatelj Denis Villeneuve želi režirati ‘Cleopatru’

Redatelj Blade Runner 2049, Sicario, Arrival, Prisoners i drugih filmova, Denis Villeneuve, želi režirati novi film o Cleopatri. 

On je trenutno jedan od najtraženijih redatelja na svijetu, nakon filmova Sicario i Arrival, te novog Blade Runner 2049. Sada bi Denis Villeneuve mogao preuzeti najveći izazov do sada: dugo prolongirani Sonyjev, novi film, ‘Cleopatra’.

Prema knjizi Stacy Schiff, biografija Cleopatra: A Life, film o Egipatskoj kraljici je u izradi već godinama, s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi i velikim redateljima James Cameron, David Fincher i Paul Greengrass, koji su svi, na kraju, odbili film. Na scenariju su do sada radili Eric Roth, Brian Helgeland i David Scarpa, ali ako Denis prihvati raditi na filmu, on će moći napraviti scenarij prema svom ukusu.

Denis Villeneuve je već više puta dokazao da se može nositi s izazovima, a posljednji, Blade Runner, je bio veliki izazov, ali Cleopatra je pobijedila puno njih prije njega. Prije Cleopatre, veže se za redatelja novog Dune filma.

Similar Posts