Redatelj David Ayer kaže da je DC film ‘Gotham City Sirens’ na čekanju

Redatelj David Ayer kaže da je DC film ‘Gotham City Sirens’ na čekanju

Redatelj DC filma Suicide Squad David Ayer otkrio je da je njegov sljedeći DC film Gotham City Sirens za Warner Bros. službeno na čekanju. Ayer je potvrdio ovu informaciju dok je u Foxovoj udruzi kritičara televizije bio zastupnik Foxa.

“Ne, mislim da je na pauzi,” izjavio je Ayer.

Najavljen 2016. godine, Gotham City Sirens spreman je za ponovno ujedinjenje glumice Harley Quinn, Margot Robbie, i redatelja Suicide Squad filma Davida Ayera. Međutim, nakon promjena unutar Warner Bros., Gotham City Sirens – tim koji se tradicionalno sastoji od Harley, Poison Ivy i Catwoman – zamijenjeni su filmom Birds of Prey – za koji smo saznali da će se sastojati od Harley, Black Canary i Huntress.

Warner Bros. kreće u drugom smjeru sa Suicide Squad timom, dovodeći Jamesa Gunna kao scenarista i redatelja filma The Suicide Squad, koji iako nije direktan nastavak, vratit će poznate likove poput Amande Waller, Harley Quinn, Rick Flagga i kapetana Boomeranga.

Sljedeći film koji će pogoditi kina iz onoga što se naziva DC proširenim svemirom su Birds of Prey, a slijedi Wonder Woman 1984. U režiji Cathy Yan iz scenarija Christine Hodson, Birds of Prey predvode glumci Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Ewan McGregor, Steven Williams, Derek Wilson, Dana Lee, Francois Chau, Charlene Amoia, Chris Messina i Matthew Willig. Taj film je predviđen za premijeru 7. veljače 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...