Redatelj ‘Creed 2’ Steven Caple Jr. će režirati sljedeći ‘Transformers’ film

Nakon duge potrage, Paramount Pictures i Hasbro Studios postavili su Stevena Caplea Jr.-a da režira novi film Transformers franšize u ponovno pokrenutom svemiru. Izvori dodaju da pregovori tek trebaju započeti, on je najbolji izbor među studijskim izvršiteljima i producentima, a posao bi se trebao zaključiti u narednim tjednima. Nakon sastanka s nekoliko čelnika, uključujući predsjednicu Paramount Motion Picture Emmu Watts, studio je Caplea vidio kao najboljeg za franšizu koju je studio odlučio obnoviti nakon pada u kolotečinu pod Michael Bayom.

U siječnju je studio donio odluku da cijeloj franšizi pruži obnovu tako što je imao dvije simultane skripte koje su u aktivnom razvoju: jednu Jamesa Vanderbilta i drugu Jobyja Harolda. Haroldov film na kraju će biti izabran za sljedeći nastavak u franšizi, a nakon što je dao svoje posljednje detalje scenariju krajem ljeta, studio je počeo uzimati redateljske planove za sljedeći film.

Transformers je jedno od najunosnijih projkata tvrtke Paramount od pokretanja franšize 2007. godine, zarađujući više od četiri milijarde dolara širom svijeta u pet filmova. Nakon izlaska filma Transformers: The Last Knight iz 2017., koji je prošao jako loše i komercijalno i kritički, redatelj Michael Bay razišao se sa serijalom. Nakon toga, studio je odlučio izvršiti potpuno preuređenje franšize, počevši od scenarista koji će razviti više načina za nastavak novog filma, što će dovesti do Bumblebeeja 2018. godine.

Caple je najpoznatiji po režiji nastavka filma Creed 2 u kojem glumi Michael B. Jordan.

Similar Posts