Stigao je novi video klip, naziva “Sparrow Training”,  za nadolazeći špijunski triler film, s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi, Red Sparrow.

Datum izlaska filma:

02. ožujka 2018.

Žanr filma:

Triler

Redatelj:

Francis Lawrence

Scenarist:

Justin Haythe, Jason Matthews

Glumci:

Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker

Red Sparrow je nadolazeći Američki špijunski triler film, redatelja Francis Lawrence i scenarista Justin Haythe i Jason Matthews. Zvijezde filma su Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i Jeremy Irons.

Marvel još nije izbacio svoj prvi solo film o Black Widow, a prema izjavama iz njihovog tabora, takav film nije u planu prije Avengers: Infinity War. Ali zato su to Jennifer Lawrence i redatelj Francis Lawrence, koji prave film Red Sparrow, vrlo slične priče onoj o Origin priči Black Widow.

Balerina Dominika Egorova je regrutirana u ‘Sparrow School’, Rusku obavještajnu službu, gdje je primorana koristiti svoje tijelo kao oružje. Inače Black Widow je isto balerina, pretvorena u ubojicu u tajnom trening centru, naziva ‘Red Room’ i taj dio zvuči vrlo slično.

Nasuprot Lawrence je Joel Edgarton, koji glumi operativca CIA. Putevi im se presijecaju i nastaju puno tenzije između njih dvoje, ipak je ovo špijunski triler film.

Red Sparow je adaptacija knjige istog imena, od pisca Jason Matthews. Matthews je bivši CIA tajni agent, čime doprinosi vjerodostojnosti pisanja.

Premijera filma je 02. ožujka 2018.

U nastavku pogledajte novi video klip iz filma.