Red Skull glumac želi Avengers: Endgame spin-off s Captain America kako vraća kamenje

Može li Avengers: Endgame spin-off biti na putu? Red Skull glumac Ross Marquand se definitivno nada jer već ima ideju.

Marquand bi volio vidjeti da Marvel Studios izbaci film temeljen na putovanju Captain America i vraćanju Infinity Stones, što je nešto što bi fanovi Marvelovog Filmskog Svemira sigurno željeli vidjeti. Već se vraćamo unazad u filmu Black Widow, pa zašto onda ne bi i za Captain America?

Ross Marquand se udaljeno pojavio na  Awesome Con Online, gdje je i predložio ovu Avengers: Endgame spin-off ideju. Marquand je preuzeo od Hugo Weavinga, koji je glumio Red Skulla u Infinity War i Endgame, a MCU fanovi su bili šokirani vidjeti ponovno lika s obzirom na to da nitko nije znao njegovu sudbinu nakon Captain America: The First Avenger. Kako je ispalo, on je bio postavljen na Vormir da čuva Soul Stone.

“[Kada] on (Captain America) skoči u vremensku mašinu na kraju Endgame, on nestane na sekundu i onda se vrati kao stari čovjek. Ali ja mislim da bi bilo intersantno vidjeti što se dogodilo svaki puta kada je on vratio to Infinity Kamenje. I to bi bio fascinantan film sam po sebi, ja mislim. Nadam se da će se [Red Skull] vratiti. Ne znam ima li više zle krvi između njih. Cap vjerojatno ima, ali mislim da je Red Skull proklet beskonačnim znanjem, tako da on vjerojatno uopće ne razmišlja o osveti. Nadam se da će se on vratiti, vidjet ćemo. Držim fige.”

Chris Evans je nažalost bio dosta odlučan u svojim izjavama da je, za sada barem, završio s MCU. Ipak, nama se ova ideja jako sviđa i zaista bi voljeli da do nje i dođe.

Druge je zanimalo i ovo...