Red Notice: Gal Gadot objavila fotografiju sa Dwayne Johnsonom i Ryan Reynoldsom iza kulisa

Red Notice: Gal Gadot objavila fotografiju sa Dwayne Johnsonom i Ryan Reynoldsom iza kulisa

Ryan Reynolds prošli je tjedan imao rođendan i na društvenim mrežama dobio je puno ljubavi od obožavatelja i prijatelja. Čak ga je razočaralo nekoliko poznatih osoba, uključujući Hugha Jackmana, koji je podijelio urnebesnu povratničku fotografiju. Seth Rogen također je podijelio objavu koja zvijezdu Deadpoola naziva “generičkim zgodnim bijelcem”. Međutim, jedan post koji je bio posebno uzbudljiv bio je zvijezde Wonder Woman, Gal Gadot. Gadot je snimala Red Notice u Atlanti s Reynoldsom i Dwyane Johnson AKA The Rock. Gadot je podijelila fotografiju glavne glumačke ekipe s redateljem Rawsonom Marshalllom Thurberom.

Ovo nije prva fotografija koju smo vidjeli kako redatelj čavrlja s glumačkom ekipom. Reynolds je također objavio jedan iz Red Noticea postavljenog prošlog mjeseca.

Red Notice je najavljen kao akcijska komedija u kojoj federalni agent (Johnson) mora izvršiti nalog za uhićenje najveće kradljivice umjetninana (Gadot) i najvećeg svjetskog prevaranta (Reynolds).

Red Notice: Gal Gadot objavila fotografiju sa Dwayne Johnsonom i Ryan Reynoldsom iza kulisa

Nedavno je The Rock otkrio da set Red Notice ima “najagresivnije mjere protiv COVIDa u Hollywoodu”. Netflixov film potpisuje i režira Thurber koji je također režirao Johnsona u Central Intelligenceu i Skyscraper.

Još u ožujku Johnson je otkrio da je Red Notice najveća Netflixova investicija do danas, rekavši: “Naš film, Red Notice najveća je investicija koju je Netflix napravio dosad. Zahvaljujem na povjerenju i predanosti. Moje rukovanje je moja riječ. Naša odgovornost prema Tedu [Sarandos] i njegovom timu da isporuče Netflixu i što je najvažnije, isporuče nešto izvrsno za mog jedinog šefa – publiku širom svijeta. Vratimo se poslu. Ovo je zabavno.”

Red Notice bi trebao izaći negdje sljedeće godine.

Similar Posts