Red Hulk će imati debi u MCU serijom She-Hulk

Red Hulk će imati debi u MCU serijom She-Hulk

Pred produkcija se nastavlja na Marvel Studios She-Hulk TV seriji za Disney+, s novim izvještajem koji sugerira da ćemo vidjeti poznato lice Marvelovog Filmskog Svemira u znatno drugačijoj ulozi: General Thaddeus “Thunderbolt” Ross, kao Red Hulk!

Prema Geeks Worldwide, William Hurt će reprizirati svoju MCU ulogu kao U.S. Secretary of State, koji ima dugogodišnji animozitet prema Bruceu Banneru i – u stripovima – njegovom alter-egu kojeg pokreće gama radijacija. U izvješću se tvrdi da će se Ross tijekom serije transformirati u Red Hulka, odražavajući luk svog lika iz stripova.

Red Hulk je uveden 2008. godine u Hulk #1 od Jeph Loeb i Ed McGuinness, te je kasnije otkriveno da je to General Ross pretvoren od strane M.O.D.O.K.-a. S Rossom koji je slučajno stvorio Hulka i Abomination u filmu The Incredible Hulk iz 2008. godine, njegova transformacija u Red Hulka bi mogla nastati kao nastavak tih genetskih istraživanja. Za sada nije poznato koliko će važni za seriju biti General Ross i njegov alter ego Red Hulk, kao ni hoće li oni biti prijatelji ili protivnici Jennifer Walters.

Hurtov povratak u She-Hulk još nije potvrđen od strane Marvel Studios, ali znamo da će u nekom kapacitetu reprizirati svoju ulogu u Black Widow filmu koji dolazi ovog svibnja. Očekuje se da snimanje na Disney+ She-Hulk seriji započne ovog srpnja.

Razvija ju za televiziju Jessica Gao (Rick and Morty), She-Hulk serija će biti ekskluzivna za Disney+ streaming platformu. Za sada nije objavljen datum izlaska, kao bi glumci.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...