Recenzija: Starship Troopers: Traitor of Mars (2017)

Recenzija: Starship Troopers: Traitor of Mars (2017)

Federacijskom vojniku Johnnyu Ricu naređeno je raditi s grupom novih novaka na satelitskoj postaji na Marsu, gdje su goleme bube odlučile ciljati svoj sljedeći napad.

Žanr filma:

Animacija, akcija, sci-fi

Redatelj:

Shinji Aramaki, Masaru Matsumoto

Scenarist:

Edward Neumeier

Glumci:

Casper Van Dien, Dina Meyer, DeRay Davis

 Starship Troopers: Traitor of Mars (2017) on IMDb

Starship Troopers: Traitor of Mars

Starship Troopers: Traitor of Mars je Japansko-Američki računalno animirani, ratni, znanstveno-fantastični film. Direktan je nastavak na film Starship Troopers: Invasion iz 2012 i ukupno je 5 film iz Starship Troopers franšize. Uz to u film su se vratili dvoje glumaca iz originalnog filma Casper Van Dien kao Johnny Rico iz prvog i trećeg filma i Dina Meyer koja reprizira svoju ulogu Dizzy Flores iz prvog filma.

Prvi i glavni problem je ako niste gledali prethodne filmove, nemojte kretati od ovoga, jer vam vjerojatno, kao ni meni, ništa neće biti jasno. Najgore je kod toga, što sam ja zapravo gledao sve te filmove, ali se ničega ne sjećam, osim prvog filma, tako da mi apsolutno ništa nije bilo jasno.

Što se tiče priče, kao što sam rekao nastavlja se direktno na film iz 2012 Starship Troopers: Invasion, tako da obavezno njega morate gledati prije, a druga stvar je što je priča užasno loša i gotovo da je nema. Cijeli film je samo besmisleno napucavanje i pazite sada ovo, glavna negativka ima samo jednu želju, a to je da joj rejting gledanosti bude što bolji!!! Inače u filmu se bore protiv izvanzemaljaca koji izgledaju kao neka kombinacija buba/paukova, a dok se te borbe odvijaju “ova” radi sve kako bi si digla rejting gledanosti. Nevjerojatno koja glupost.

Jedina dobra stvar filma i to jako dobra je izgled. Toliko je dobro napravljena ta računalna animacija, da to nije normalno. Kada vidim kako to izgleda ne bude mi jasno zašto neki filmovi imaju loše animacije.

Šteta što se malo ne potrude oko priča u tim animiranim filmovima jer ovakvim izgledom mogli bi jako daleko dogurati.

Druge je zanimalo i ovo...