Recenzija: Ricky Gervais: Humanity (2018) - Svijet filma

Recenzija: Ricky Gervais: Humanity (2018)

Pogledali smo stand-up jednog od najvećih komičara današnjice, Ricky Gervais, pod nazivom Humanity. Našu recenziju pročitajte u članku.

Žanr:

Dokumentarac, komedija

Redatelj:

John L. Spencer

Scenarist:

Ricky Gervais

Glumci:

Ricky Gervais

Radnja ukratko:

Nastup uživo Britanskog komičara Ricky Gervais, snimanog u London Eventim Apollo.

Recenzija: Ricky Gervais: Humanity (2018)

Nažalost ne stignem često gledati stan-up komičare, ali sam veliki ljubitelj Ricky Gervaisa, pa sam se odlučio pogledati ovaj i nisam se razočarao.

Kvalitetni stand-up me uvijek može deset puta više nasmijati od bilo kojeg komedija filma. Tako je bilo i s ovim. Od početka kada je čovjek počeo, suze su mi curile od smijeha.

Ako do sada niste pratili njegovu karijeru, možda će vam neke stvari biti pretjerane i možda vam se neće svidjeti. Ovaj kreator i glumac serija poput The Office i Extras, cijelu svoju karijeru je usmjerio na neugodne situacija, te tako pokušava stvoriti komediju. Uz to, teme su mu maksimalno neugodno, neki bi rekli i neukusne, pa tako se zna rugati na sidu, bolesti, smrti, homoseksualce, rasiste i slično. Ovo vam govorim zato što nisam siguran hoće li se njegov humor svima svidjeti, kao što i sam kaže, ali onima koje to ne smeta, ovo bi moglo jako zabaviti.

E sada moram dodati, da je čak i meni u jednom dijelu bio malo pretjeran ovog puta, pa mi taj dio oko ‘njegovog’ djeteta (izmišljenog za priču) baš nije svidio, ali sve ostalo je bilo za umrijeti od smijeha.

Ako volite komediju, želite se pošteno nasmijati, a ne smetaju vas možda malo i teže teme, svakako dajte ovom priliku, neće vas razočarati.

Similar Posts