Pročitajte našu recenziju za novu HBO, krimi, drama, misterija mini-seriju Mosaic. Kreator serije je Steven Soderbergh, a u seriji glume Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges i Paul Reubens.

Žanr serije:

Krimi, drama, misterija

Kreator:

Steven Soderbergh

Glumci:

Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens

Radnja ukratko:

Radnja priče je fokusirana na ubojstvo popularne autorice i ilustratorice dječjih knjiga, Olivia Lake (Sharon Stone).

Trailer: Mosaic (2017– ) - Svijet filma

Mosaic je HBO, krimi, drama, misterija mini-serija, od šest epizoda. Kreator serije je Steven Soderbergh, a zvijezde serije su Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges i Paul Reubens.

Serija počinje vrlo usporeno, ali djelomično zanimljivo. Iako likovi nisu posebno interesantni, cijeli ambijent se čini nekako misteriozan. Pred kraj druge epizode serija postaje zanimljivija. Ipak, to se vrlo brzo mijenja i vrača na početno, dosadno stanje.

Ne može se reći da serija nije ponudila neku misteriju, neku zanimljivost, ali dosta je toga nekako ostalo, pa možda ne neriješeno, ali visiti u zraku. Neki likovi su se pojavili u seriji i onda gotovo netragom nestali i bez pravog zaključka, samo u par riječi, možda, spomenuto.

Također kad već spominjem likove, nisam naišao na neke zanimljive. Čak ni lik Olivia Lake (Sharon Stone), nije bio ništa posebno.

Ipak, serija je ponudila neku intrigu, neku misteriju, neku krimi priču, daleko ispod mojih očekivanja, ali može se pogledati. Pogotovo ako trebate nešto za uspavati, sigurno bolje od tableta 🙂

Trailer serije Mosaic: