Recenzija knjige: 5 minutne priče za VESELE TRENUTKE

Recenzija knjige: 5 minutne priče za VESELE TRENUTKE

Pročitali smo knjigu / slikovnicu u vlasništvu Walt Disney Company, 5 minutne priče za VESELE TRENUTKE. Našu recenziju knjige/ slikovnice 5 minutne priče za VESELE TRENUTKE pročitajte u članku.

Autor: Walt Disney Company
Izdavač: Egmont d.o.o., 2020.

IG: @tonkicapalonkicacitalica
GRhttps://www.goodreads.com/user/show/21285672-tonkica

Deveta Disneyjeva slikovnica po redu, od dvadeset koje su najavljene je predviđena za vesele trenutke. Pet kratkih priča, kao i u svakoj do sada, a svaka priča dovoljno kratka da nam za to treba doslovno pet minuta. Slikovnice su lijep način kako ugodno i pametno provesti vrijeme s djecom. Čitajući, učeći, provodeći vrijeme s obitelji uz Disney likove i njihove pustolovine, bit će divno provedeno vrijeme.

Vjerujte meni, a ako ne želite, onda morate vjerovati mojem kumčetu! On je moja zvijezda vodilja po pitanju dječjih knjiga. 5 minutne priče su mu odlične jer ponekad baš treba „potratiti“ par minuta i jedna od priča iz slikovnice mu bude savršena u svim pogledima. Zabavna, duhovita, pozitivna i dovoljno kratka da ju sam pročita i provede ugodno vrijeme. Likovi su mu poznati pa je i to plus. Iskreno, potpisujem i sa svojeg gledišta sve navedeno.

Recenzija knjige: 5 minutne priče za VESELE TRENUTKE
Veseli trenutci su ovaj put smješteni u Snježno kraljevstvo, a Ljepotica, Aladin, Sofija prva i ekipa iz Priča o igračkama 3 su nas i sebe također razveselili svojim dogodovštinama. Ona koja me ovaj put oduševila je priča s Ljepoticom pod nazivom Novo prijateljstvo. Ideja izuma stroja koji od lišća napravi papir koje onda dvije prijateljice odluče iskoristiti kao dar. Predivna individualna poruka na recikliranom papiru razveselit će svih koji ju dobiju, bez iznimke. Na nekoliko stranica, u par divnih ilustracija, s kratkim i lijepim tekstom puno se može naučiti. Kratko, a toliko jasno! Divna ideja za djecu kako reći nekome nešto lijepo i na taj mu način dati do znanja da im je važan i da ih cijene i vole.

Prošli mjesec sam čitala jednu dječju knjigu i shvatila da mi je potrebno vrijeme i trud „prešaltati“ se u svoje mlađe godine kako bih u tom načinu pripovijedanja uživala. Iskreno bi mi bilo žao da nisam uspjela doživjeti na pravi način bilo koju od onih knjiga koje kao nisu za moj uzrast. Na kraju krajeva, tko kaže da Djedov veliki bijeg ili Matilda ili 5 minutne priče nisu za mene? Ja kažem da jesu i preporučam ih svima koji žele razveseliti dijete u sebi s lijepim i jednostavnim, zabavnim i duhovitim pripovijedanjem i porukama. Čitajte što god želite, hranite dušu onako kako joj odgovara i uživajte u tome.

Uz ovaj naslov potražite i ostale koji su dospjeli među naše NAJBOLJE KNJIGE.

Ocjena: 10/10

Similar Posts