Pogledali smo novi akcija, horor, triler film, s Corey Feldman, Malcolm McDowell i Rutger Hauer u glavnim ulogama, Corbin Nash. Našu recenziju filma Corbin Nash pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Akcija, horor, triler

Redatelj:

Ben Jagger

Scenarist:

Ben Jagger, Dean S. Jagger

Glumci:

Corey Feldman, Malcolm McDowell, Rutger Hauer

Radnje ukratko:

Policijski detektiv u potrazi za ubojicom roditelja ubijen je i ponovno rođen kao ultimativni ubojica.

Trailer: Corbin Nash (2018) - Svijet filma

Corbin Nash… Film započinje vrlo odvažno i optimistično, rečenicom “So it begins”, što bi trebalo ukazivati na moguću filmsku franšizu. Osobno sumnjam da će do toga doći, pa čak se i nadam da neće. Film je kombinacija nekoliko znatno poznatijih i boljih filmova s većim budžetima, poput Sin City, Blade i Batman. Ipak, film ima neku čar, pa bi oni manje zahtjevni, koji vole ‘trash’ akcijske fantazija filmove, u kojima imamo vampire, kickboxing i neo-noir, mogli zvati ovaj film svojim ‘guilty pleasure’. Drugi bi možda mogli biti privučeni bizarnom činjenicom da poznati glumac Corey Feldman (Stand by Me, The Lost Boys, The Goonies) glumi vampira transvestita.

Meni jedina dobra stvar u filmu su povremeni glasovni komentari, slijepog proroka, kojeg glumi Malcolm McDowell, poput “This is a city of sinners … where the damned and forsaken walk the streets.” Znamo da ćemo završiti u striptiz baru 🙂

Gluma je na razini priče i ostalih aspekata filma, pogotovo glavnog glumca Dean S. Jagger – Corbin Nash – koji je doslovno očajan. U filmu se, osim gore navedenih, još pojavljuju Rutger Hauer i Bruce Davison. Ni oni nisu na bolji način pridonijeli filmu.

Ono što je vrlo iznenađujuće je da film trenutno na IMDb ima ocjenu od 6.9, od 2800 ocjena (ja sam jedan od onih što mu je srušio ocjenu). S obzirom na to, ako volite ‘trash’ filmove, dajte mu priliku, možda vam se upravo ovaj svidi, u suprotnom, ni slučajno gledati ovaj užas od filma.

Trailer filma ovdje.