Taika Waititi je postao miljenik ljubitelja Marvelovog Filmskog Svemira, a sada se čini da će njegov lik dobiti puno više vremena u Thor: Love and Thunder. Prema izvještaju fanovskog sitea HN Entertainment, Korg – Thorov (Chris Hemsworth) kameni prijatelj – imat će povećanu ulogu u već zvjezdanom filmu. Uz Waitija koji će reprizirati svoju ulogu, Hemsworth, Tessa Thompson (Valkyrie) i Natalie Portman (Jane Foster) svi će reprizirati svoje uloge iz MCUa.

Trebate znati da su za sada ovi izvještaji ništa više osim glasina – iako treba naglasiti da je ta web stranica imala vrlo dobre rane informacije do sada, poput filmskih lokacija i datuma početaka produkcija raznih MCU projekata.

Waititi je spomenuo sebe tijekom Comic-Con Thor: Love and Thunder kada je rekao da će film vući inspiraciju iz Jason Aaronovog i  Russel Dautermanovog Mighty Thor serijala, koji je po prvi puta uveo Jane Foster kao Asgardsku Božicu Groma. Marvel Studios šef Kevin Feige je također potvrdio tu inspiraciju posterom u dvorani H.

Radujete li se vidjeti više Korga u novom Thor filmu i njegovih duhovitih i zabavnih interakcija s titularnim likom?