Stripovska serija The Eternals je stvorena 1976. godine od Jacka Kirbyja kao neki odgovor na također njegovu stripovsku seriju za DC New Gods. Na kraju nisu baš tako dobro prihvaćeni kao The New Gods i za mnoge Marvelove fanove, najava izrade filma je došla kao iznenađenje. U međuvremenu, film je doda neka zvučna imena, a sada po prvi puta imamo priliku vidjeti Richarda Maddena kao Ikarisa.

U stripovima, Richard Maddenov lik, Ikaris, je jedan od Eternala, te se prvi puta pojavio u prvom broju serije. Rođen prije 20000 godina u Polaria (u stvarnom svijetu Siberia), Ikarisovo pravo ime je nepoznato, a odabrao je ovo ime zbog povezanosti s grčkom mitološkom figurom Ikarom. Od kada je debitirao u Eternals #1, bio je jedan od glavnih protagonista The Eternals s raznim susretima s drugim herojima Marvelovog Filmskog Svemira.

Zahvaljujući novim slikama sa seta snimanja, mi sada imamo prvi pogled na Richarda Maddena kao Ikarisa u The Eternals. Ikaris izgleda drastično drugačije nego u stripovima, noseći Richard Maddenovu tamnu kosu. Ispod možete vidjeti cijele slike Maddena kao Ikaris u The Eternals:

Što mislite o pomalo promijenjenom Ikarisu? Mogu li ga kroz računalnu animaciju napraviti da više nalikuje na onog iz stripova?