Najava filma: Bohemian Rhapsody (2018)

Prvi pogled na Rami Malek kao Freddie Mercury u Bohemian Rhapsody

Malo je ljudi u povijesti glazbe prepoznatljivo kao frontman Queena, Freddie Mercury – ne samo njegovo lice, već i njegov glas i blistav tjelesni izgled. Rami Malek je svjestan te činjenice.

“Kada možete otvoriti oči i vidjeti drugu osobu koja vas gleda u zrcalo”, kaže Malek, podsjećajući na prvi puta s perikom i šminkom, “to je vrlo afirmativni trenutak”.

Prvi pogled na Rami Malek kao Freddie Mercury u Bohemian Rhapsody
Rami Malek kao Freddie Mercury

U filmu osim Maleka još glume i X:Men: Apocalypse glumac Ben Hardy, koji je glumio Angel u superhero filmu iz 2016, će glumiti Rogera Taylora u Bohemian Rhapsody, s Britanskim glumcem Gwilym Lee koji će glumiti gitarista Brian May.

Basista John Deacona će glumiti Joe Mazzello, koji se pojavio kao Tim u blockbuster filmu Jurassic Park 1993. i od tada je glumio u Social Network, Justified i Undrafted. Sva tri glumca pridružit će se zvijezdi Mr. Robota u filmu redatelja Bryan Singera.

Službene stranice Queen također je izjavila da će razina detalja na filmu “biti zapanjujuća” kada se produkciji pridruži i Queenov arhivista Greg Brooks. Stranica je također pozvala sve fanove grupe Queen da se prijave kako bi glumili statiste u filmu Bohemian Rhapsody.

Snimanje filma počinje vrlo, vrlo uskoro, izjavili su.

Similar Posts