Marvel Studios predsjednik Kevin Feige je nedavno otkrio hrpu Marvelovih stvari koje dolaze vezano uz njihovu nadolazeću Disney+ streaming platformu, između ostaloga prve pod tim studijem, razne TV serije poput Netflixovih Marvel serija ili Agents of S.H.I.E.L.D., koje je sve do sada kontrolirao Marvel Televisionov Jeph Loeb. Marvelove serije na Disney+, međutim, će sve nadgledati osobno Feige, a bit će “velike priče postavljene u MCU-u s posljedicama koje će se osjetiti kroz druge Disney+ serije koje ćemo proizvoditi i na budućnost filmova na velikim zaslonima,” prema MCU arhitektu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

I dok su sve oči uprte u serije poput WandaVision i The Falcon and The Winter Soldier, Feige nas također zadirkuje animiranom serijom Marvel’s What If… ?. Pravljenu prema stripovima istog imena, What If će ponovno posjetiti ključne trenutke iz MCU-a i pogledati kako bi se odvijali ako bi se ključni detalji promijenili.

Kako je otkriveno na Disney+, prva epizoda serije What If? pita što bi se dogodilo da je Peggy Carter uzela Super Soldier serum u filmu Captain America: The First Avenger, ostavljajući Stevea Rogersa kao mršavog klinca koji se s vremenom pridružuje borbi protiv nacista (i Hidre) u metalnom odijelu Howarda Starka?

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Kao trešnja na vrhu, Marvel je otkrio da će glumci iz filmova pozajmljivati ​​svoje glasove seriji What If, pa dok je Hayley Atwellina kratkotrajna serija na ABC Agent Carter možda nestala, barem se možemo veseliti čuti ju kao Peggy ponovno. Isto vrijedi i za Chris Evansovog Capa poslije Endgame?

Ovo je poprilično brilijanta ideja za seriju i jako nas zanima vidjeti koje će još priče pripremiti za What If scenarij. Možda to Marvelu nudi priliku da ispravi nekoliko pogrešaka iz prošlosti, na primjer Iron Man 2 i Thor: The Dark World? Ili će možda poništiti onaj veliki Mandarinski twist iz Iron Man 3? Mogućnosti su beskrajne.

Disney + pokreće se u studenom, ali Marvel’s What If …? neće biti dostupna odmah – iako Disney kaže da će debitirati u prvoj godini emitiranje.