Više fotografija iz nadolazećeg reboota franšize Resident Evil podijeljeno je ovaj tjedan na mreži kako bi se prikazale neke različite scene koje će svakom obožavatelju Resident Evila izgledati poznato. Fotografije sa seta filma prikazuju helikopter gradske policije Raccoon Cityja koji izgleda kao da je vidio puno bolje dane, kao i početak konstrukcije za koju se sumnja da je vanjska strana zloglasne palače Spencer. Vrijedno je prisjetiti se da su ove fotografije povezane samo s ponovnim pokretanjem filma, a ne s brojnim drugim Resident Evil projektima koji su u izradi.

Fotografije dolaze s Twitter računa ROEnetwork koji dijeli ažuriranja i sadržaj iz različitih projekata Resident Evil. Jedna od četiri fotografije prikazuje ono što se tumači kao Spencer Mansion, dok ostale prikazuju srušeni S.T.A.R.S. helikopter.

Oni koji su držali korak s vijestima o ponovnom pokretanju Resident Evil-a, sjetit će se da je namjera filma ponovno posjetiti događaje iz prve dvije igre sa Spencer Mansionom i Raccoon Cityjem koji su posebno spomenuti kao dijelovi filma. Iako snimak zgrade koja je u izradi nije posebno impresivan sam po sebi, postoji razlog za vjerovanje da će biti izgrađena da bi bila impozantnija verzija zgrade kada bude gotova. Mnogo prošlih priča o Resident Evil-u događa se i unutar vile, a ne oko njezine vanjske strane, pa će to biti ono što je obećavajuće vidjeti kad god budemo imali više od toga.

Što se tiče oborenog helikoptera, to je prizor koji će onima koji se prisjećaju originalnih igara izgledati poznatije. S krvlju poprskanom na jednom prozoru helikoptera nakon što se srušio u šumu, čini se da će ovaj postavljeni komad koji ćemo vidjeti biti taj na kojem ćemo vidjeti što se događa s pilotom RCPD-a Kevinom Dooleyem nakon što je za pilotirao helikopterom.

Otkad je najavljena postava novog Resident Evila, vidjeli smo još ažuriranja filma bez obzira jesu li ovo neslužbene ili više službenih najava poput dodatnih odluka o kastingu. Glumac Donal Logue, na primjer, sada bi trebao biti na filmu kao Chief Irons, lik istaknut iz druge igre.

Resident Evil reboot trenutno nema postavljeni datum izlaska.