Ovaj tjedan za vas imamo dvije serije i film. Film je jedan od pretendenata na Oscara, a serije su jedna misterija, a druga znanstvena-fantastika, pa pogledajte.

Detroit (2017)

Recenzija: Detroit (2017) - Svijet filma

Vrlo dobar film, pravljen prema istinitom događaju, s odličnim glavnim negativcem u filmu. Iako mu je tema takva, teška i ružna, film je dovoljno dobar da bi ušao u našu preporuku.

Za ljubitelje drame i filmova pravljenim prema istinitom događaju, ovo će biti prava poslastica.

Cijelu recenziju filma pročitajte ovdje.

The Orville (2017– )

Recenzija: The Orville (2017– ) - Svijet filma

Nova znanstveno-fantastična komedija serija, koja je uspjela uhvatiti duh ‘starijih’ Star Trek serija. Ima nekih odličnih epizoda, nekim malo manje odličnih, na trenutke zna biti vrlo smiješna, a zna ponuditi i odlične interesantne epizoda. Obnovljena je za drugu sezonu i definitivno mislim da je treba pratiti jer ova sezona je bila pre kratka da se više razvije, a to možemo očekivati u drugoj sezoni.

Nekoliko likova je odličnih i vrlo interesantnih, duhovitih i pametno smišljenih, a i vizualno zna izgledati poprilično dobro.

Čitavu recenziju pročitajte ovdje.

Dark (2017– )

Recenzija: Dark (2017– ) - Svijet filma

Serija Dark je ipak najbolje što vam ovaj tjedan imamo za ponuditi. Odlična, jako interesantna i misteriozna serija, s hrpom ne očekivanih zapleta i jednako ne očekivanih raspleta. Vrlo slična seriji Stranger Things samo nekako više pravljena za odrasle.

Nažalost likovi su joj malo slabija strana, a meni malo i smeta Njemački jezik jer mi je malo teže za pratiti, ali to su male stvari, zbog kojih nikako ne bi smjeli zanemariti ovu odličnu seriju.

Cijelu recenziju pročitajte ovdje.