Preporuka Knjige: The Dark Room (Sam Blake)

Preporuka Knjige: The Dark Room (Sam Blake)

Hare’s Landing, zapadni Cork. Kuća puna misterija …

Rachel Lambert odlazi iz Londona u strahu za svoju osobnu sigurnost i odlučna je otkriti istinu o iznenadnoj smrti beskućnika s vezama do hotela u seoskoj kući nazvanog Hare’s Landing.

Karijeri kriminalističke novinarke sa sjedištem u New Yorku Caroline Kelly prijeti tužba i treba joj malo prostora za razmišljanje daleko od posla. No, gotovo čim stigne, Hare’s Landing počinje otkrivati ​​vlastite priče – slučaj nestale 30-godišnje osobe i misterioznu smrt bivšeg vlasnika hotela.

Kako se Rachel i Caroline udružuju, postaje jasno da su njihove istrage isprepletene – i da nema ništa opasnije od istine…

Nova odlična krimi knjiga autorice Sam Blake, višestruke bestselerice, debitantskim romanom “Little Bones”, koji je ušao u uži izbor za irski kriminalistički roman godine.

Sam Blake piše beletristiku otkako je njezin suprug na osam tjedana isplovio preko Atlantika, a ona je imala ideju za knjigu.

Sam je porijeklom iz St. Albans-a u Hertfordshireu, ali živi u Irskoj, u podnožju planina Wicklow, više godina nego je živjela u Velikoj Britaniji. Njezin je debitantski roman ‘Little Bones’ (Bonnier 2016.) četiri tjedna bio na prvom mjestu u Irskoj, još četiri je ostao u top 10 i ušao u uži izbor za irski kriminalistički roman godine. Pokrenula je najprodavaniju trilogiju Cat Connolly. Njezine knjige možete proveriti na službenoj stranici Sam Blake Books i uvjeriti se u kvalitetu kako ove, tako i prijašnjih izdanja.

Similar Posts