Predsjednik Marvela potvrdio dvije ključne informacije vezane za 'Deadpool 3'

Predsjednik Marvela potvrdio dvije ključne informacije vezane za ‘Deadpool 3’

Marvel Cinematic Universe možda nije imao veliku godinu 2020., ali nada se da će to sve nadoknaditi pomicanjem prema naprijed. Kada se 2021. godina oblikuje kako bi za franšizu bila puno bolja, sve su oči usmjerene u budućnost njezinih glavnih junaka. To uključuje Deadpoola sada kada je Disney zaradio prava na brbljavog plaćenika, a šef Marvel Studija Kevin Feige potvrdio je da će sljedeći heroj dobiti ocjenu R, kakvu je imao i u prva dva Foxova filma, iako R filmovi nisu baš dio uobičajene Disneyeve prakse.

Ovo najnovije ažuriranje stiglo je iz Collidera dok je Feige radio intervjue uoči Disney+ premijere WandaVision. Tamo se producent otvorio o Deadpoolu 3 i potvrdio je da zvijezda Ryan Reynolds pomaže u nadgledanju scenarija.

“Bit će ocijenjeno s R, trenutno radimo na scenariju, Ryan trenutno nadgleda skriptu”, podijelilo je Feige.

Nastavljajući, producent je obožavateljima dao vijest o tome kada će se nastavak početi snimati. Feige ne vjeruje da će film započeti ove godine, ali Reynolds i on žele biti sigurni da će Deadpoolov ulazak u MCU biti upravo u redu. A ako to u međuvremenu znači fokusiranje na druge projekte – pa, Marvel Studios ima puno stvari za raditi.

“Neće se [snimati] ove godine. Ryan je vrlo zauzet, vrlo uspješan glumac. Imamo nekoliko stvari koje smo već najavili i koje sada moramo napraviti, ali uzbudljivo je što je započelo. Opet, vrlo različit tip lika u MCU-u, a Ryan je sila prirode, što je sjajno vidjeti kad oživi taj lik. “

Očito je da su obožavatelji uzbuđeni kad vide kako Deadpool ulazi u MCU, a dobro je znati da je Reynolds usko povezan s herojevom tranzicijom. Ova R ocjena dat će Deadpoolu sobu koja treba biti on sam, tako da su obožavatelji sigurni da MCU neće znati što ga je pogodilo kad Wade Wilson zakuca. I da budem iskren, ne bismo to ni poželjeli drugačije!

Similar Posts