Novi 'Power Rangers' Reboot film u izradi

Power Rangers 2 u izradi!

Hasbro je nedavno otkupio prava od Saban, te je ponovno potvrdio da će se filmska franšiza nastaviti s Power Rangers 2 filmom!

Hasbro CEO Brian Goldner je nedavno rekao analitičarima da će raditi s nekim filmskim studiom kako bi razvili novi Power Rangers film, koji će biti nastavak na onaj iz 2017. godine.

Prvi Power Rangers film je prošao poprilično loše na kino blagajnama, te je zaradio samo $142 milijuna diljem svijeta, s Rotten Tomatoes ocjenom kritičara od 45% i samo 66% gledatelja koji su rekli da im se sviđa. U filmu su glumili Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin i Becky G kao 5 Rangersa, s Elizabeth Banks kao Rita Repulsa, Bryan Cranston kao glas od Zordon i Bill Hader kad glas od Alpha 5.

 

Power Rangers 2 u izradi!

Trenutno nije poznato gotovo ništa o Power Rangers 2, kao ni hoće li se originalna ekipa vratiti, kao ni redatelj Dean Israelite.

U svibnju, kada su kupili Saban, Hasbro je također potvrdio pravljenje Power Rangers 2. Brian Goldner, glavni i odgovorni u Hasbro Inc. je tada otkrio je što planiraju dalje s ovom franšizom:

“Kao što sam spomenuo, mi smo sada službeno objavili kupnju Power Rangers. Ovo je doista velika izjava o tome gdje vjerujemo da razvijamo naš brend. Činjenica da možemo nabaviti Power Rangers brand i uključiti ga našu strategiju gdje ćemo ga aktivirati u zabavi, filmova u budućnosti, a zatim, naravno, preko igračaka i igara i potrošačke proizvode i to na globalnoj razini. Osjećali smo da je brand bio pod velikim utjecajem i podcijenjen. Smatramo da ga možemo iskoristiti u mnogo većoj mjeri i to je bila sjajna prilika za stjecanje robne marke. “

Raduje li vas povratak ovih superheroja?

 

Similar Posts