Posteri likova iz filma 'Hobbs & Shaw'

Posteri likova iz filma ‘Hobbs & Shaw’

Nema ni tjedan dana otkako nam je stigao trailer za Fast & Furious Presents: Hobbs & ShawUniversal nas već nastavlja zatrpavati gomilom marketinga. Tako smo sada dobili četiri character postera iz ovog nadolazećeg Fast & Furious spin-offa.

Inače, ovo je prvi put da je Fast & Furious film izdao character postere, obično smo na ovo navikli samo od superherojskih filmova, pogotovo onih gdje broj likova premašuje sve moguće granice.

Naravno je da na dva ova postera imamo uvid u dva glavna lika, Lukea Hobbsa, predanog čovjeka od zakona, kojeg glumi Dwayne The Rock Johnson, i Deckarda Shawa, odmetnutog britanskog operativca, kojeg glumi još jedna akcijska zvijezda – Jason Statham. Naravno da se tu našlo mjesta i za poznatoga glumca Idrisa Elbu koji glumi genetski-kibernetičko poboljšanog teroristu poznatog samo kao Brixton. Na četvrtom posteru smo dobili još jedan uvid u lijepu Vanessu Kirby, koja će glumiti Hattie Shaw, no o njezinom liku, osim da je sestra Stathamovog lika te agentica MI6-a, ne znamo puno, iako se iz trailera moglo vidjeti da će sigurno biti jedan od ključnih likova.

Povezano: Trailer: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Kad sam već opet spomenuo trailer, vrijedi spomenuti da je, u pet dana od njegova izlaska, samo na youtube-u, trailer skupio 11 milijuna pregleda i to samo na službenoj Fast & Furious youtube stranici, dok je taj isti trailer na Dwayne Johnsonovoj službenoj youtube stranici skupio čak 21 miljun pregleda. Koliko sam uspio pročitati iz komentara, dobra većina je uzbuđena zbog još jedne lude avanture pune jurnjave, no dosta je bilo i onih negativnih reakcija koje su zamjerale što se Fast & Furious, zbog učestalog kršenja zakona fizike kako u prethodnim filmovima, tako i u ovom filmu, te zbog Brixtonovih super-sposobnosti, faktički pretvorio u super-herojsku franšizu. Ipak, tko voli nek izvoli, ali sve pretpostavke govore da će i ovo biti još jedan blockbuster zbog kojeg će čelnici Universala zadovoljno trljati rukama.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, u režiji Davida Leitcha, napisan od strane Chrisa Morgana, u kinima možemo očekivati 02. kolovoza ove godine.

Similar Posts