Pop-up kviz karte: novi špil - FILMOVI!

Pop-up kviz karte: novi špil – FILMOVI!

Nakon dva špila koja su pokrila područja glazbe i popularne kulture, u Rockmark je stigao i treći špil Pop-up kviz karte – Filmovi!

“Koji je europski glumac, majstor borilačkih vještina, trebao biti Predator?”
“Tko je na snimanju filma “Nikad ne reci nikad” Jamesu Bondu slomio zglob?”
“S kojeg planeta dolaze Transformeri?”

Pop-up kviz karte: novi špil - FILMOVI!

U ‘filmskom’ špilu također ćete pronaći više od sto pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima.

U ‘filmskom’ špilu također ćete pronaći ćete 42 karte sa 114 pitanja koja variraju  od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima. A za potpuno kvizaško iskustvo koje će vas zabaviti satima, možete ih pomiješati s već postojećim špilovima!

Prvo izdanje pop-up kviz karata u dva špila pokriva područja glazbe i pop kulture. U svakom se špilu nalaze 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima iz hrvatske, regije i svjetske kulture. Namijenjene su svima koji žele testirati i širiti svoje znanje, a da igra bude zanimljivija – špilovi se mogu i pomiješati!

Pop-up kviz karte: novi špil - FILMOVI!

Zabavne i poučne, pop-up kviz karte idealne su za putovanja, tulume ili izolaciju, ali i kao priprema za prave kvizove. Cijena jednog špila iznosi 39 kuna.

Glazbena knjižara Rockmark izdavač je niza uspješnih knjiga glazbene (autobiografija pjevača Iron Maidena, biografija Freddiea Mercurya, biografija Davea Grohla, autobiografija frontmana Motörheada, slikovnice Abeceda grupe Metallica) te pop kulture tematike (Prijatelji, Woodstock, serije biografija Moj nogometnih heroj) te pionirskog pothvata izdanja Enciklopedije hrvatskog milenijskog rocka.

Similar Posts