Počeo „Ljetni sajam knjiga“ na Zagrebačkom velesajmu

Počeo „Ljetni sajam knjiga“ na Zagrebačkom velesajmu

Velik izbor knjiga deset različitih izdavača s popustima do čak 80 posto nudi „Ljetni sajam knjiga“ koji se održava na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7A od 1. do 30. lipnja 2020.

 

Iako nas do Interlibera dijeli dugo i toplo ljeto, kako bi lakše dočekali mjesec studeni i ove nas godine možete potražiti na „Ljetnom sajmu knjige“.

U paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma posjetitelje će od 1. lipnja do 30. lipnja svakoga dana od 10:30 do 20 sati dočekati brojni vrhunski hit naslovi i uspješnice s popustima od 10 do 80 posto.

Počeo „Ljetni sajam knjiga“ na Zagrebačkom velesajmu


Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će deset različitih izdavača: Fraktura, Mozaik knjiga, Ljevak, VBZ, Znanje, Buybook , Profil, Planetopija, Fokus komunikacije i 24 sata.

Ljeto je vrijeme kad se odmaramo od silnih obaveza koji su nas okupirale proteklu, ali i ovu za sve veoma burnu godinu. Bez obzira gdje provodili svoj zasluženi godišnji odmor, jednu uputu nemojte smetnuti s uma: «Sindrom ljetne knjigomanije» službeno se javlja na Zagrebačkom velesajmu od 1. do 30. lipnja“.

Similar Posts