Patrick Wilson potvrdio povratak Orma u ‘Aquaman 2’

Patrick Wilson potvrdio povratak Orma u ‘Aquaman 2’

Patrick Wilson, kojeg smo prošle godine gledali u ulozi negativca Orma, poznatog kao Ocean Master, potvrdio je da će reprizirati ulogu u nadolazećem nastavku Aquaman 2.

Orm je, kao i u stripovskom materijalu, bio mlađi polubrat Arthura Currya, prema kojem je bio pun prijezira zbog njegovog mješanog porijekla, te je kao čistokrvni stanovnik Atlantide smatrao da zavrijeđuje tron i naklonost svih podvodnih stvorenja koje bi poveo u rat protiv površinskog svijeta, kojeg je zapravo htio sam izazvati u dogovoru sa negativcem sa površine, Black Mantom. Ormovi planovi su propali kada ga je Aquaman porazio nakon što je došao u posjed moćnog zlatnog trozubca. Nakon što ga je porazio, Aquaman je poštedio život svom polubratu kojem je, nakon što je Orm uhićen, rekao: “Kada budeš spreman, razgovarajmo.”

Wilson je potvrdio povratak Orma tijekom intervjua za THR o Midway, ratnom filmu o istoimenoj mornarskoj bitci Drugog svjetskog rata u kojem su američke snage donijele odlučujuću pobjedu nad japanskim carstvom. Pred kraj intervjua tema je krenula prema drugim temama, uključujući Aquamana, o kojima je Wilson izjavio da je bio “malo informiran” o “stvarima vezanim o Ormu”, ali unatoč želji da zna sve detalje o tome kako će biti uključen, iz poštovanja prema Wanu odustao je od uključivanja dok se sve ne razvije. Međutim, rekao je da Wanove ideje za Aquaman 2 “guraju ga još više” (potvrđujući Momoainu izjavu da je film “daleko veći”) i da on također ima “nekoliko ideja gdje se Orm uklapa, ali ja sam neću razgovarati o njima.”

Iako polubratski i neprijateljski odnos odnos Orma i Aquamana prokleto podsjeća na Thora i Lokija u Marvel Filmskom Svemiru, Orm je, za razliku od Lokija, u stripu uvijek bio čistokrvni negativac, tako da je pomalo teško zamisliti da će Orm ikada biti spreman normalno razgovarati sa bratom. No tko zna kakve ideje James Wan ima za nastavak. Wan i Wilson su inače dobri znanci jer su višestruko surađivali na filmovima serijala Conjuring.

Pored naslovnog Jasona Momoe kao Aquamana i Amber Heard kao Mere, Wilson je tek treći lik koji je siguran za nastavak, još uvijek se čekaju potvrde hoće li se vratiti Willem Dafoe, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Andul-Mateen II, Temuera Morrison i ostali.

Aquaman 2 u kinima očekujemo 16. prosinca 2022.

Similar Posts