Film je imao debi 2013. godine, a sada su se fanovi filma počeli pripremati za crnu verziju 2020. godine i društvene mreže nisu uopće iznenađene time.

Raspravu je započeo @starwuxan na Twitteru, a fanovi su shvatili da bi izlazak Kaiju iz vode, kao što su to učinili i u originalnom filmu, bio sam još jedan dodatak na užasnu godinu koju imamo. Film započinje s borbom koja se odvija 2020. godine, pa se sada društvene mreže spremaju za obračun tih ogromnih borbi u bliskoj budućnosti.

Da malo pojasnimo, Pacific Rim započinje nekoliko godina prije 2020. s prvim Kaiju koji je izašao negdje u 2010tima prije nego se film počne odvijati u 2025. godini. Što znači da ako će se ova vremenska crta održati snažnom, Kaiju se pojavio negdje u svijetu i nekako je ostao ispod radara zbog svih ludih vijesti koje se odvijaju.

Ali borba protiv velikih čudovišta u filmu zaista započinje ove godine, što možda i ne bi bilo tako šokantno da se u stvarnosti dogodi ove nevjerojatno loše godine. Pogledajte što su fanovi Pacific Rima imali za reći o ovoj slučajnosti.