S The Witcherom koji dolazi za malo više od mjesec dana na Netflix, showrunnerica Lauren S. Hissrich je razgovarala o komponentama koje su ušle u izradu Henry Cavillove serije. U nedavnom intervju za SciFiNow, ona je razgovarala o tome što pokreće Henry Cavillovog Geralta na njegov put u The Witcher seriji. Intervju je prepisala The Witcher fanovska stranica Redanian Intillegence.

Evo što su imali za reći:

“Tako sam prošla i s piscima sam odabrala ne samo svoje omiljene priče, iako sam odabrala neke svoje omiljene, već i priče za koje sam smatrala da najbolje ilustriraju ono o čemu se The Witcher radi. Geralt ima gotovo 100 godina kada serija započne i mi ga pronalazimo usred njegovog putovanja. Onda dolazi do smrt jednog lika i to je ono što ga pokreće na njegovo putovanje, te počinje komplicirati stvari za čovjeka koji je mislio kako je sve shvatio. To je vrlo zabavno mjesto za početi, to je zapravo lik na rubu novog putovanja.”

Zbog očiglednih razloga, The Witcher showrunnerica ne ide u eksplicitne detalje o tome koji je to lik koji umire. Ono što je interesantno je da ćemo vidjeti Geralta s 100 godina, što znači da će Henry Cavillov lik biti poprilično iskusan u lovu na ta čudovišta.