Uz novi sinopsis za Eternals, Marvel Studios objavio je i sinopsis za nadolazeći film Black Widow koji otkriva malo više o zapletu i onome s čime će se Natasha suočiti.

Za petama novog trailera za film Black Widow, Marvel je objavio ažurirani sinopsis za dugo očekivanu Natashinu solo avanturu.

Za razliku od sinopsisa za Eternals, ovaj zapravo ne otkriva nove detalje oko radnje, ali potvrđuje da će bivša KGB-ovka u interpretaciji Scarlett Johansson biti prisiljena suočiti se s nekakvom zavjerom za koju je veže njezina prošlost. Također zvuči kao da su “sile zla” koje tu zavjeru predvode (vjerojatno glavni negativac Taskmaster) možda imale osobne razloge iz želje da je izvedu.

U akcijskom špijunskom trileru Black Widow Marvel Studiosa, Natasha Romanoff, zvana Black Widow, suočava se s mračnijim dijelovima svoje prošlosti kada se pojavi opasna zavjera koja je vezana za njezinu prošlost. Gonjena od strane sile koja ju želi uništiti, Natasha se mora baviti svojom poviješću kao špijunka i s prekinutim odnosima iz vremena prije nego što je postala Avenger.

Scarlett Johansson reprizira svoju ulogu Natashe/Black Widow, Florence Pugh igra Yelenu, David Harbour portretira Alekseja/Red Guardiana, a Rachel Weisz igra Melinu. Film režira Cate Shortland, a producent je Kevin Feige. Black Widow – prvi film u četvrtoj fazi Marvel Cinematic Universea – u kinima otvara 1. svibnja 2020.

U Black Widow također glume O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winston i Olivier Richtersa.