Universal je danas ekskluzivno otkrio prvi poster za nadolazeći akcijski spektakl Fast & Furious 9, kao i novi teaser uoči izlaska prvog trailera ovog petka.

Fast & Furious serijal nastavlja juriti dalje. Izlaskom prvog postera i novog teasera koji nam daje prve, nešto mirnije kadrove iz filma uoči eksplozivnog trailera koji će biti otkriven u petak navečer na koncertu gdje će nastupati mnogi izvođači koji su stvorili jednako popularne soundtrackove za prijašnje nastavke.

U teaseru vidimo miran život Vin Dieselovog Dominica Toretta i njegove žene Letty, također vidimo da je njegov sin sada već dječak, što ukazuje da se radnja filma događa nekoliko godina nakon osmice, kada je mali Brian (nazvan po znate kome), još bio beba. Iako se konkretna premisa devetke još uvijek ne zna.

Redatelj je ponovno Justin Lin, koji je režirao četiri filma ovog serijala (3., 4., 5., 6. nastavak), a scenarij potpisuje Daniel Casey, novopridošlica serijalu budući da glavni scenarist serijala, Chris Morgan, nije mogao pisati scenarij zbog rada na spin-offu, iako je i dalje dio projekta kao producent.

Kao i prijašnji filmovi serijala, i ovaj je tijekom produkcije putovao po svijetu, snimanje se tako odvilo u Londonu, Edinburghu, Tbilisiju (Gruzija), Phuketu i Krabiju (Tajland), i domaći teren cijelog serijala – Los Angeles. Nije poznato koja je konkretna radnja devetog nastavka, ali sigurno je da akcije, auta, brzine, obitelji i svega ostalog što smo navikli od ovog serijala neće nedostajati.

Fast & Furious 9 biti će predzadnji službeni nastavak ovog serijala, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja 2020. Prvi trailer će službeno izaći ovog petka u večernjim satima po našem vremenu.

Novi teaser: