Nakon dobre doze filmova, koja i dalje nastavlja rasti, Fast & Furious svemir će se dodatno proširiti u obliku Netflixove animirane serije – Fast & Furious: Spy Racers.

Danas su nam stigli prvi konkretni detalji od kojeg je svakako najvažniji datum izlaska – 26. prosinac 2019., što je zapravo i mnogo ranije nego smo očekivali s obzirom da se na seriji gotovo dvije godine radilo bez apsolutno ikakvih vijesti. Ovdje možete vidjeti i pogled na prvi poster:

Prema sinopsisu serije, tinejdžer Tony Toretto slijedi stope svog rođaka Doma (kojeg dobro poznajemo iz filmova), kada njega i njegove prijatelje regrutira vladina agencija da bi se infiltrirala u elitnu trkačku ligu koja služi kao front za zloglasnu zločinačku organizaciju zvanu SH1FT3R koja se zalaže za svjetsku dominaciju. Priznajemo, nije neka WOW premisa, ali sigurno je da jedva čekamo kako će sama egzekucija izgledati jednom kada serija stigne.

U glasovnim ulogama su: Tyler Posey, kao Domov mlađi rođak koji se pretvorio u špijunskog natjecatelja Tonyja Toretta; Camille Ramsey kao Layla Gray, ugledna podzemna trkačica koji radi za SH1FT3R, Luke Youngblood kao Frostee Benson, 13-godišnji tehnički genij; Charlet Chung kao Echo, divno talentirani umjetnik i prirodni špijun, i Jorge Diaz kao Cisco Renaldo, mišić i srce naslovne skupine. Serija također sadrži niz gostujućih glasova, uključujući Similce Diesel kao Frosteevu mlađu sestru Sissy; Renée Elise Goldsberry kao tajni agent za vezu gospođa. Nitko (ekvivalent gospodina Nitko kojeg je u filmovima glumio Kurt Russell), Manish Dayal kao Shashi Dhar, vođa zločinačke organizacije SH1FT3R, i Jimmy Tatro, kao lokalni Mitch. Carlos Alazraqui, Eric Bauza, Grey Griffin, Kevin Michael Richardson, Fred Tatasciore, i Tru Valentino su također gostujuće zvijezde.

Seriju producira glavni stup Fast & Furious svemira, Vin Diesel, te glavni arhitekt i scenarist serijala Chris Morgan. Za animaciju je zadužen DreamWorks Anination koji je stvorio popularne animirane filmove Shrek, How to train your Dragon Madagascar.

Cijela prva sezona animirane serije Fast & Furious: Spy Racers će biti dostupna na Netflixu 26. prosinca 2019.

Prve službene fotografije: