Netflix je promotivnim videom sa seta najavio datum izlaska sedme, posljednje sezone svoje popularne serije Orange is the new Black.

”The animals, the animals, trapped, trapped, trapped, ‘till the cage is full.”

Čini se da je kavez sada napokon full jer nam se ovog ljeta, točnije rečeno, 26. srpnja ove godine vraćaju Piper, Alex, Suzanne i ostalo društvo iz Litchfield kaznionice u sedmoj i finalnoj sezoni ove serije koja ima i titulu najgledanije Netflixove originalne serije. Serija je ktome bila nominirana i za čak šest Zlatnih Globusa te je još pokupila brojne nominacije za Emmya u raznim kategorijama tijekom svojeg prikazivanja.

Prošle sezone smo vidjeli kako se likovi nose u maksimalno osiguranom odjelu zatvora, a Piper je na kraju sezone konačno puštena na slobodu, dok se svaki od ostalih likova mora nositi s nekim svojim problemima. Iako je šesta sezona završila happy endom za Piper i Alex. Biti će zanimljivo vidjeti kako će zadnja sezona izgledati jer Piper je na slobodi, a Alex je još uvijek u zatvoru.

Netflix je datum izlaska najavio promotivnim videom gdje vas glumci vode u obilazak seta pjevajući poznatu pjesmu Regine Spektor You’ve Got Time koju slušamo prilikom uvodne špice svake epizode.

Dodatno, Netflix je pustio i promotivne fotografije za novu sezonu: