The Office - planirano oživljavanje - Svijet filma

The Office – planirano oživljavanje

Gotovo pet godina je prošlo od posljednje epizode, fantastične Američke humoristične serije The Office, a sada se razmišlja o njegovom oživljavanju, s nekim povratničkim likovima. 

To i nije tako veliko iznenađenje, jer je NBC već najavljivao priče o tome u kolovozu, a očekuje se da bi se serija mogla vratiti u 2018-2019 godini, u jesensko doba prikazivanja. Serija će se vratiti u Dunder Mifflin kompaniju u Scranton, PA iz originalne serije, a također će se vratiti i neki od likova ove odlične serije.

Nažalost legenda serije i glavni, neponovljivi prijatelj/šef serije Michael Scott (Steve Carell) se neće vratiti, jer kako se navodi traži se novi voditelj podružnice Dunder Mifflin. Ovo oživljavanje serije će donijeti neke nove likove, ali će vratiti i neke stare. Za sada nije još poznato koji će to biti.

Evo što je predsjedavajući NBC Entertainment Bob Greenblatt imao za reći o ovom The Office oživljavanju, otkrivajući da često razgovara s The Office kreatorom Greg Daniels o povratku serije:

“Često razgovaramo o The Office, razgovarao sam s Gregom četiri puta u posljednjih nekoliko godina. Uvijek je, ‘ možda jednog dana, ali ne sada.’ Svakako postoji opcija, ali trenutno još nemamo ništa gotovo. Ako on to želi napraviti i ja to želim napraviti.”

Iako je NBC odbio komentirati išta od ovoga, ako se serija vrati u 2018 godini, bit će to pet godina nakon finala The Office serije 2013 godine. Moguće je da je razvoj ove serije sada došao, kada nekoliko mjeseci prije nije bilo nikakvih planova o tome, zbog drugog NBC oživljavanja koje je odlično prihvaćeno, Will and Grace, koji je bio veliki hit za mrežu, a oživljen je 11 godina nakon završetka serije u 2006 godini.

Kreatori The Office serije su Greg Daniels, Ricky Gervais i Stephen Merchant, prema Ricky Gervais i Stephen Merchant originalnoj Britanskoj seriji The Office, koja je imala 14 epizoda između 2001 i 2003 godine.

Similar Posts