Objavljen je teaser za novi film Toma Hollanda i Daisy Ridley, Chaos Walking! Ljubitelji Hollandove uloge u Marvelovoj franšizi Spider-Man i Ridleyeve u Star Warsu, željni su vidjeti kako ove dvije ikone geek kulture dijele zaslon. Chaos Walking zamišlja distopijski svijet u kojem su se ljudi nastanili, gdje sva živa bića mogu čuti međusobne misli u fenomenu nazvanom “Buka”. Filozofija je da je bez filtra između naših misli čovječanstvo samo “hoda u kaos”.

Budući da teaser Chaos Walkinga iz prvog pogleda to ne objašnjava, dodan je zaokret svijetu ove priče: Hollandov lik, Todd Hewitt odgojen je u kulturi u kojoj dječaci moraju vjerovati da su sve djevojke zbrisane. Međutim, Todd pronalazi mjesto u šumi s otkazanom Bukom – i jednog dana otkriva da je izvor te šutnje nitko drugi do djevojčica, zvana Viola (Ridley). Čim Todd dođe do tog otkrića, ono počinje kršiti strogi poredak njegovog čvrstog religioznog društva, prisiljavajući Todda i Violu da pobjegnu. Ubrzo su njih dvoje uvučeni u sveopći rat za nagodbu.

Holland i Ridley očito će donijeti sjajnu slatku zafrkanciju dok se Todd i Viola upoznaju. Ovaj kratki teaser već pokazuje da će Holland izvrsno glumiti kut ‘neugodnog tipa koji nikada nije upoznao djevojku’; i bez sumnje, Ridley će biti sjajni dodatak za njegovu energiju. S druge strane, Chaos Walking postaje prilično ozbiljan tijekom tri knjige, jer se Todd i Viola moraju suočiti s ozbiljnim odlukama o svom mjestu u društveno-političkom poretku svog naselja, New World – odluke koje njih ne stavljaju na istoj strani.

U filmu glume i Mads Mikkelsen kao okrutni gradonačelnik Prentisstowna (Toddov dom); Cynthia Ervio (Harriet) kao Hildy, vođa mirnog naselja koje se protivi gradonačelniku; Nick Jonas kao gradonačelnikov sin, koji je vojnik; i David Oyelowo kao Aaron, nasilni svećenik poslan u lov na Todda i Violu. Film je napisao Doug Liman (Bourne Identity, Edge of Tomorrow).

Chaos Walking u kina bi se trebao pojaviti 22. siječnja 2021.

Teaser filma: