Novitet u nakladništvu Fokusa

Novitet u nakladništvu Fokusa

S mojim muškarcem – Jodi Ellen Malpas

Nakon uspješne trilogije „Moj muškarac“, došao je nastavak koji su svi nestrpljivo priželjkivali. Roman „S mojim muškarcem“ ekskluzivno je u pretprodaji i možete ga pronaći na stranicama nakladnika, a od sredine mjeseca ožujka bit će dostupan u svim knjižarama.

Roman „S mojim muškarcem“ Jodi Ellen Malpas vraća nas nezaboravnoj ljubavi Jesseja i Ave, ali iz njegove perspektive ‒ dvanaest godina kasnije. Ponosna autorica bestsellera s prvog mjesta top-liste New York timesa niti ovoga puta nije razočarala. Prisjetimo se još jedne njezine svjetski poznate trilogije „Jedna noć“ , ali i njezinog romana „Ostavi me bez daha“. Sve su to naslovi koji su na vrhu svjetskih top ljestvica.

Novitet u nakladništvu Fokusa


O ROMANU:
Dvanaest godina kasnije Jesse i Ava sretniji su no ikad prije. Imaju krasnu djecu, uspješan posao, sređen život… No bivši Gospodar Zamka teško podnosi krizu srednjih godina, a ni Ava nije sretna što je vrijeme ostavilo traga i na njezinu tijelu. Onda se dogodi nesreća zbog koje starenje i svi drugi problemi padnu u drugi plan. Pred temperamentnim parom najteža je misija ikad, očajnička borba pred kojom fizički izgled, stalna nadmudrivanja, pa čak i žestoka seksualna privlačnost postaju samo sjena „života prije nesreće“.

Jesse i Ava morat će uložiti nadljudski napor kako bi sačuvali obitelj; suzama i svađama kao da nema kraja. Do jučer samouvjereni Jesse više nije siguran može li njihova ljubav zaista pobijediti sve ili je nepovratno nestala u nesreći…

Prijevod: Eli Gilić
Broj stranica: 372
ISBN: 978-953-349-191-2
Godina izdanja: 2021.
Cijena: 99,90 kn
Cijena u pretprodaji na WEBSHOPU: 89 kn + besplatna dostava

Similar Posts