Novi Transformers live-action nastavak dobio datum izlaska

Novi Transformers live-action nastavak dobio datum izlaska

Prema brojnim izvještajima, Paramount Pictures je odredio datum izlaska za novi film svoje vrlo uspješne Transformers franšize.

Ovaj za sada bez naziva Transformers nastavak izlazi 24. lipnja 2022. godine.

I dok smo dobili datum, za sada nije točno poznato koji će projekt prvi doći na velike ekrane, zato što studio ima barem dva odvojena live-action projekta smještena u Transformers svemir. Scenarij za jedan piše James Vanderbilt (Zodiac; The Amazing Spider-Man), dok za drugi Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword; Obi-Wan Kenobi).

Haroldov projekt bi navodno trebao biti smješten u Bumblebee svemir, ali nije poznato hoće li biti spin-off ili direktni nastavak Travis Knightovog hita iz 2018. godine.

Drugi film koji dolazi od Vanderbilta vjeruje se da je Transformers spinoff Beast Wars, koji se fokusira na robote koji se transformiraju u životinje poput Optimas Primal, Rhinox, Cheetor, Tigatron, Rattrap i drugih.

Također u razvoju imaju animirani Transformers film, kojeg će režirati Josh Cooley (Toy Story 4; Riley’s First Date?), a taj film će biti prequel koji se nalazi izvan glavnog kontinuiteta franšize.

Similar Posts