Prošlo je više od godine od kada je Avengers: Endgame došao u kina, a mi još uvijek dobivamo svježe poglede na film. Najnovije dolazi s Disney+ računa na Instagramu koji je otkrio tri fotografije sa skupa filma u kojima su glumci Robert Downey Jr., Mark Ruffalo i Chris Hemsworth svi pozirali s logotipom Avengersa na zidu.

Ono što će Marvelovi fanovi primijetiti na fotografijama je da se čini da Downey nosi samo svoju odjeću, dok je Ruffalo obučen u pidžamu za snimanje pokreta, a Hemsworth nosi svoj sada zaštitni znak Bro-Thor odjeću. Fotografije pogledajte u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A for Avengers, but also A+ content.⠀ ⠀ @MarvelStudios’ #Avengers: Endgame is streaming on #DisneyPlus.

Objavu dijeli Disney+ (@disneyplus)

Endgame već oko godinu dana nosi titulu najplodnijeg filma svih vremena, ali redatelji Joe i Anthony Russo kažu da imaju ideju koja bi bila najveći MCU film ikad. Već par godina govore o prilagođavanju crossovera Secret Wars i premda od Marvela nema naznaka da će se to dogoditi, ili od Russoa da će se vratiti, braća misle da bi to moglo osvojiti svijet.

Marvel Studios tek treba reći koji su sljedeći veliki crossover događaji ili čak kakav će biti sljedeći igrani film Avengers, ili hoće li do njega ikada doći. Russo braća su također sebi stvorili put u razvoju vlastitih projekata daleko od Marvela, ali mogućnost povratka u MCU nedvojbeno ostaje.