‘Nightwatch’: Spike Lee bi mogao biti redatelj samostalnog Superhero Filma u ‘Spider-Man’ Svemiru

Nightwatch

Kako se filmski svemiri pravljeni po stripovima i dalje šire, neočekivani glumci i redatelji i dalje ulaze u izbor. Edgar Wright koji je režirao “Ant-Man” pokazao se kao odličan izbor, predviđanja za Taika Waititu na snimanju “Thor: Ragnarok” i Ryan Cooglerov “Black Panther” nadahnjuju više povjerenja od prosječnog superjunaka.

Prema Jeff Sneiderovom “Meet the Movie Press”, mogli bi dobiti još bolje kombinacije redatelja i projekata u obliku toga da Spike Lee režira film o Nightwatchu.

Poznat kao dr. Kevin Trench, Nightwatch ima jednu od čudnijih priča o postanku superheroja: on vidi maskiranog čovjeka koji je umro u borbi, a nakon što mu skine masku, shvati da je to starija verzija njega samog. Sneider kaže da je “jako uvjeren” u glasine da pisac filma “Now You See Me” Edward Ricourt sastavlja scenarij samostalnog filma, koji se odvija u Sonyjevom “Spider-Man” svemiru (kao i nadolazeći film Venom); Međutim, Lee kao redatelj filma je još uvijek samo glasina u ovom trenutku.

Tom Hardy će glumiti Venoma u nadolazećem spinoff filmu, koji će biti pomalo neobičan zato što će se fokusirati na zlikovca, a ne na junaka. Taj film još nema datuma objavljivanja, a film Nightwatch još uvijek je u najranijim fazama razvoja.