Nicholas Hoult se pridružio sljedećem Mission: Impossible filmu

Nicholas Hoult se pridružio sljedećem Mission: Impossible filmu

Parada ljudi koja se pridružuje sljedećem Mission: Impossible filmu – mnoge od njih najavio je scenarist/redatelj Christopher McQuarrie putem svojih kanala društvenih medija – nastavlja se. Nicholas Hoult najnoviji je dodatak filmu.

McQuarrie zapravo pravi dva nova Mission: Impossible filma, ali za sada nije pojašnjeno hoće li Hoult biti samo u jednom ili u oba. Kako će se on uklopiti u priču također za sada ne znamo, ali trenutne glasine kažu da će on glumiti negativca. McQuarriev opis u kojem pita Nicholasa Houlta želi li stvoriti pakao također to sugerira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Say, @nicholashoult, care to raise a little hell?

Objavu dijeli Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)

Trenutno u novom Mission: Impossible filmu glume Tom Cruise koji se vraća kao Ethan Hunt, kao i  Rebecca Ferguson kao Isla Faust, Simon Pegg kao Benji i Ving Rhames kao Luther. Nova lica za koja do sada znamo su Guardians Of The Galaxy Vol. 2 zvijezda Pom Klementieff, Jokerova Shea Whigham i Agentica Carter osobno, Hayley Atwell.

Sljedeća dva Mission: Impossible filma se snimaju jedan do drugog, a prvi bi trebao izaći u srpnju iduće godine, dok bi drugi trebao doći u kina u kolovozu 2022.

Similar Posts