Ava DuVernay je tijekom Twitter AMA izbacila neke nove sitnice o filmu “New Gods” i dok redateljica nije otkrila ništa previše važno, dotakla se nekih vrlo zanimljivih tema.

I dok nije bila pretjerano specifična, DuVernay je potvrdila da će se Darkseid i The Furies pojaviti u filmu. To vjerojatno neće biti veliko iznenađenje za ljubitelje ovih stripova, no onima koji malo manje prate stripove bi moglo biti lijepo saznanje.

Osim toga, djelomično se dotakla i glumačkog izbora, pa su je tako upitali hoće li u filmu glumiti netko iz njezine Netflixove serije When They See Us, na što je ona odgovorila da “postoji 99% šanse da hoće.”

When They See Us serija je imala vrlo dobru glumačku postavu, sastavljenu od nekih manje poznatih i nekih više poznatih glumaca, poput John Leguizamo (John Wick) i Michael K. Williams (Boardwalk Empire), tako da će biti interesantno vidjeti tko će od njih napraviti skok u DC prošireni svemir filmova.

DuVernay i dalje radi na skripti zajedno s Tomom Kingom, tako da ona vjerojatno još nije puno razmišljala o izboru glumaca, za sada.

Detalji radnje filma New Gods se i dalje drže u tajnosti, međutim glasine kažu da će se priča filma okretati okolo Mister Miracleove romanse s Big Bardom.