Netflixov The Witcher otkriva Novi Pogled na Henryja Cavilla kao Geralta

Netflixov The Witcher otkriva Novi Pogled na Henryja Cavilla kao Geralta

Upravo je stigla nova slika Netflixove The Witcher serije u kojoj možemo vidjeti Henry Cavilla kao Geralta. Ova slika nam ništa posebno ne otkriva, ali je nova i daje nam vrlo dobar pogled na Geraltov mač i oklop, plus tu predivnu bijelu periku koja miriši na čudovišta i čarobnjake. A kao što možete vidjeti u tweetu ispod, slika o kojoj je ovdje riječ je slična prošloj promotivnoj slici serije The Witcher, ali je zaista unikatna.

Možda je samo do svijetla, ali Geraltova bijela perika, pa, ne izgleda baš tako bijelom. Više vuče na neki sivi, prljavi izgled. Opet, to bi moglo biti zbog osvjetljenja, ali to je možda uslikano i nakon nekoliko tjedana snimanja, kada je perika vidjela dobru količinu akcije, baš kao i naš Witcher Geralt. Teško je odlučiti, ali je vjerojatno ovo prvo. Jer ako pogledamo mač i oklop, oni izgledaju netaknuti.

U trenutku ovog pisanja, nemamo novih vijesti o The Witcher seriji s Henry Cavillom još od otkrivenog trailera na San Diego Comic-Conu. Međutim, kada idući puta osvane nova službena objava, vrlo vjerojatno ćemo napokon dobiti točan datum izlaska. Kao što vjerojatno znate, serija i dalje nema datum izlaska, osim da dolazi kasno u 2019. godini. Kada god dođe, imat će osam epizoda. Za sada, još nema službene potvrde da će biti novih sezona, ali izvještaji govore da je Netflix vrlo zadovoljan sa serijom, te da je spreman za još sezona The Witcher serije.

Similar Posts