Netflix je slučajno otkrio datum izlaska svoje nadolazeće serije fantazije ‘The Witcher’ u kojoj Henry Cavill ima glavnu ulogu u sada već izbrisanoj objavi na Facebooku (ne brinite, sliku vam donosimo u članku).

Ova objava nam dolazi zahvaljujući službenom Fandom Twitter profilu, gdje su podijelili snimak zaslona originalne objave na Facebooku koja pokazuje koliko još spavanja ima do koje serije. Objava pokazuje broj noći koji je ostao prije nego nadolazeće serije i filmovi budu izašli na Netflix, a u slučaju Henry Cavillove The Witcher serije, mi vidimo da piše kako je ostalo 97 dana:

S obzirom na to kada je ta Facebook objava objavljena, to nam kaže kako će sve epizode prve sezone serije The Witcher biti dostupne na Netflixu 17. prosinca 2019. godine

S obzirom na to da je ta Facebookova objava vrlo brzo obrisana, čini se da je Netflix objavio datum izlaska The Witcher serije prije nego je to bilo planirano. Uostalom, ova streaming platforma ima i mnoge druge serije i filmove koje treba promovirati, poput El Camino: A Breaking Bad Movie, Martin Scorseseov The Irishman i treća sezona serije The Crown između ostalih.

Službeni sinopsis The Witcher serije možete pronaći ispod.

“Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta.” Kao što vidite, taj sinopsis baš i ne otkriva previše, međutim, službeni sinopsis koji su otkrili izvršni producenti Sean Daniel i Jason Brown otkriva malo više, što pokazuje da serija prati nekonvencionalnu obitelj koja “se okuplja zajedno kako bi se borila za istinu u opasnom svijetu.”

Pogledajte prvi teaser trailer serije The Witcher: