Netflix je upravo najavio “Witcher: Blood Origin”, limitiranu seriju koja proširuje “Witcher” svemir.

Šesto dijelna, live-action limitirana prequel serija smještena u svijet vilenjaka, 1200 godina prije “The Witcher” svijeta, streamer platforma kaže za Bloody Disgusting.

Ispričat će priču izgubljenu u vremenu – podrijetlo prvog Čarobnjaka i događaje koji vode do središnjeg “spajanja sfera”, kad su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedno.

Henry Cavill lovi čudovišta kao Geralt od Rivia u Netflixovoj knjizi Witcher, koja se temelji na najprodavanijoj fantasy seriji. Nakon kašnjenja zbog pandemije, druga sezona želi obnoviti proizvodnju ovog kolovoza.

“Pitanje mi gori u glavi otkad sam pročitao knjige “Witcher” – Kako je zapravo bio vilenjački svijet prije kataklizmičnog dolaska ljudi? ” razmišlja izvršni producent i showrunner serije. Declan de Barra.

On dodaje: “Witcher: Blood Origin” ispričat će priču o vilenjačkoj civilizaciji prije njenog pada i najvažnije otkriti zaboravljenu povijest prvog Vješca.”

Lauren Schmidt Hissrich također će biti izvršna producentica. Andrzej Sapkowski će biti kreativni konzultant na seriji. Jason Brown i Sean Daniel iz Hivemind, i tomek Baginski i Jarek Sawko iz Platige Films će biti izvršni producenti.

Za sada nije poznat datum izlaska serije.